Digi TV – Telefonie Mobila & Fixa – Internet

Nu de mult am vazut ca mai toata lumea detine acest pachet ce este la promotie, foarte simplu de achizitionat, doar cu buletinul. Atat de simplu incat si anumite persoane care nu detin o locuinta pot intra in posesia unui decodor si a unei antene DIGI TV.

Aceasta reatea ofera posibilitatea de  a vedea toate posturile TV romanesti, dar si multe altele straine. Cred ca acest lucru a fost suficient sa il convina si pe proprietarul acestei casa ca sa achizitioneze acest pachet.

Digi tv ofera pachete  pentru buzunarul oricarei persoane. Asadar cred ca in curand o sa intru in posesia unui asa pachet.

Mi se pare o afacere destul de buna, mai ales ca poti avea si cateva luni gratis.  Nu facem nici o campanie publicitara dar nici nu vrem sa promovam in sens negativ aceasta firma de televiziune. Noi doar incercam sa aratam traiul omului de rand care trebuie sa aibe neaparat un televizor, radio si daca se poate chiar si o masina la poarta.

Digi TV ofera telefonie mobila dar si fixa si o promotie foarte atractiva la internet. DIGI este firma de care tu ai nevoie atunci cand esti la cautare de un abonament tv sau de un abonament de telefonie mobila si fixa.

Care sunt operatorii vostri de cablu ?  Digi Tv va este familiar sau aveti deja un abonament tv foarte convenabil si nu va intereseaza altceva?