Yahoo! Messenger 12 download – GRATIS !

Daca nu cu multa vreme in urma am avut parte de unul din cele mai mari bug-uri ce Yahoo le-a intampinat pana acum, o sa va prezentam noua aplicatie Yahoo.

Este vorba despre despre Yahoo Messenger 12 ce se bazeaza pe singuranta dar si calitate. Asa cum bine stiti incepand de la versiunea 11.5 au fost introduse in schema conexiunea cu facebook dar si noile emoticoane sau enviroment-uri.

Acum cu noua versiune de Yahoo Messenger 12 download, ai parte de o noua grafica foarte bine si atent compusa din elemente mai mult sau mai putin comune. Daca pana acum avatarul era pozitionat in partea dreapta, se pare ca totul a luat o intorsatura mai mult decat placuta. Totusi aceste mici schimbari de design as dori sa le descoperiti singuri.

Parerea mea ca aceasta versiune de messenger este printre cele mai bune de pana acum, si nu intarzii sa vin cu dovezi. Daca pana acum Y!Disruption a cauzat zeci de neplaceri, se pare ca  noua versiune Yahoo Messenger 12 nu mai permite acest lucru.

Comunicarea cu prietenii de pe Facebook deasemenea poate fi efectuata direct din programul Yahoo Messenger 12, asadar va indrumez  sa descarcati cu incredere YaHoo Messenger 12.

Descarca acum : Yahoo Messenger 12 gratis !

Aceasta versiune de Yahoo Messenger 12 este compatibila cu Windows Vista si Windows 7 , dar si cu versiunile precedente ale sistemului operativ gestionat de catre echipa Microsoft.

Asteptam parerea ta despre acest program, tu ce parere ai ?