Aplicatie Trilulilu pentru Android – Download

Chiar daca Trilulilu a fost detronat de pe prima pozitie in site-urile domanesti, avem mereu surprize pregatite de catre cei de la staff-ul trilulilu.ro. De aceea va prezentam cea mai noua aplicatie Trilulilu pentru toate sistemele Android de pe telefoane dar si tablete.

Sa fie oare un pas inainte, sau doar o evolutie fireasca a colosului din web-ul romanesc. Indiferent de motiv este foarte important ca a reusit totusi sa fie o aplicatie  pe masura asteptarilor. Echipa noastra a efectuat cateva teste si va garantam ca totul decurge conform asteptarilor.

Aplicatia poate fi descarcata de pe de AICI iar pentru informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la seciunea de contact sau pe adresa de mail contact@vena.ro.

Iata ce poti face cu aceasta aplicatie Android pentru Trilulilu :

  • poti urmari cele mai tari poze si video de pe trilulilu.ro;
  • asculta muzica daca esti logat pe site;
  • poti cauta video si imagini pe trilulilu.ro;
  • poti vedea ultimele fisiere incarcate de prieteni;
  • poti verifica fisierele tale si numarul lor de accesari.
Se pare ca multumita acestei aplicatii ai ocazia sa faci mai multe decat te astepti doar cu o aplicatie Android pentru Trilulilu. Daca consideri ca acest articol ti-a oferit informatiile necesare te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol pe Facebook dar si pe celelalte siteuri de socializare.