Facebook pentru telefon – Facebook Mobile

Facebook pentru orice telefon mobil : iPhone, Samsung, Nokia …

Tot mai multe persoane au inlocuit pc sau laptop-ul cu telefonul mobil, de aceea cel mai accesat site de socializare, Facebook, a ales sa creeze diferite aplicatii cu care voi sa puteti intra pe Facebook direct de pe telefonul mobil.

Daca va intrebati despre ce este vorba, va putem spune ca pe aceasta pagina gasiti peste 2500 de aplicatii pentru Facebook ce pot fi folosite de majoritatea marcilor de telefonie mobila.

Iphone, Samsung, Nokia dar si alte  marci permit clientilor sa poata folosi acest site de socializare fara costuri suplimentare. Totusi in cazul in care nu aveti toate ideile clare va sfatuim sa intrati pe acest site : Facebook Mobile pentru a gasi aplicatia de Facebook pentru orice marca si model de telefon mobil.

Chiar daca inginerii de la Facebook au promis o platforma cat mai ” friendly” asteptam ca acest lucru sa se adevereasca, pana atunci la cat mai multe LIKE-uri pe Facebook, si daca tot veni vorba de asa ceva, asteptam si noi unul pentru acest articol.

Facebook pentru telefon – Facebook Mobile

Nu uita ca poti fi conectat in orice colt al lumii pe Facebook alaturi de prietenii tai, sa le trimiti comentarii sa le arati poze cu tine direct de pe telefonul mobil multumita noilor aplicatii Facebook Mobile.