Marvel – Casa super eroilor

Va intrebati de unde nasc super eroii pe care ii urmariti zi de zi la tv ? Care sunt cele mai populare filme sau jocuri cu personajele voastre preferate ? Vreti sa stii care este gruparea ce contine drepturile de autor pentru toate aceste filme ? Raspunsul este unul sigur, acesta fiind Marvel.

In ultima vreme unul dintre cele mai populare filme, mai exact Spider Man este pe care sa faca parte din aceasta lista selecta de super eroi. Iata care este declaratia oficiala acordata unui post de televizione american, ce are legatura cu lansarea ultimului film Spider Man.

“Spider-Man este unul dintre cele mai populare personaje Marvel, iubit in intreaga lume. Asteptam cu nerabdare colaborarea noastra cu Sony Pictures pentru aduce acest serial  in grupul Marvel Cinematic Universul, aceasta solutie ne ofera posibilitatea de a crea noi povesti narative si totodata de a revolutiona idei extraordinare in ceea ce priveste personajul nostru”.

Acestea sunt cuvintele acordate de catre Bob Iger, CEO al Walt Disney Company care a confirmat acordul dintre Casa de Idei și Sony, prin care a fost solutionata o problema care dateaza de ani buni, fiind totodata una dintre cele mai controversate discutii dintre fanii Spider-Man și Marvel Comics.

spider man2

Marvel Comics contine o serie de super eroi care au devenit tot mai populari in ultima vreme pe micile ecrane, chiar daca aceasta forma de publicitate a fost o rampa de lansare pentru noile jocuri online dar si pentru sloturi online.

Cu siguranta multi dintre voi ati putut vedea cel putin un site de sloturi online, acolo unde puteti beneficia de jocuri virtuale asociate cu puncte virtuale dar si de catre bani reali. Cele mai multe dintre jocuri au fost concepute pentru persoanele pasionate de jocurile de noroc.

Chiar daca Marvel este cunoscut sub forma unei grupari din care fac parte cei mai cunoscuti super eroi din intreaga lume, acest brand poate fi usor regasit si in principalele jocuri pentru copii pe PC, PlayStation, Wii sau chiar XBox. Alegerea