Vrei sa fii milionar – Online la Kanal D

Vrei sa fii milionar – Online la Kanal D

Dupa cum spuneau anumite surse iata ca din toamna avem Vrei sa fii milionar doar la Kanal D. Tot acele persoane sustineau ca plecarea lui Virgil Iantu de la Prima TV va aduce un plus foarte mare celor de la Kanal D, asadar de miercuri pana vine incepand cu ora 20 poti vedea emisiunea Vrei sa fii milionar doar la Kanal D Live.

Cu totii cred ca stiti ce se intampla la aceasta emisiune. Pentru a participa la aceasta emisiune ai nevoie de cel putin 18 ani iar cultura ta generala sa fie printre cele mai bogate din Romania.

Premiile sunt foarte mari de aceea sunt aproape sigur ca numarul de persoane inscrise la acest concurs este cu adevarat mare.  O copie identica dupa mai vechiul concurs Vrei sa fii miliardat moderata in acel timp de catre Virgil Iantu dar pe un alt post de televiziune.

Astazi ne bucuram de prezenta sa pe Kanal D, un post de televiziune  ce creste incet incet calitativ si cantitativ, prin acest cuvant ma refer la faptul ca tot mai multe persoane pricepute cu o experienta foarte mare fac parte din aceasta minunata echipa.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Vrei sa fii milionar de pe Kanal D? Daca obisnuiti sa urmariti aceasta emisiune va uram vizionare placuta !