Statusuri de Prietenie falsa – Intre Fete

Ce inseamna prieten fals pentru mine?.

Prieteniile adevarate se fac in ani de zile si sunt putine, din ce in ce mai rare.
Prietenii Falsi sunt aia care iti ofera prietenia doar din interes sau la vrajeala, insa atunci cand ei nu mai au chef de tine, se duc la altcineva.
Prieteniile adevarate sunt acelea in care nu trebuie sa ceri ajutorul cand ai nevoie, ajutorul vine  imediat ce prietenul tau sau prietena ta afla de problema inainte ca tu sa il ceri.

Prietenii adevarati nu te lasa atunci cand tu esti intr-o situatie proasta,ba chiar te ajuta, sunt langa tine in cele mai grele clipe.Un prieten adevarat stie ce inseamna prietenia sincera si adevarata.

Prietenia adevarata este cand iti stie gusturile, stie ce-ti place si ce nu iti place, stie daca esti fericit sau suparat fara sa-i spui tu, chiar se bucura pentru tine si iti da sfaturi utile care sa te ajute. Poate este genul de relatie cel mai rar intalnita.

Prietenii falsi sunt tot mai multi,iar aceea clar nu o sa iti lase o impresie buna.

Top statusuri  de prietenie falsa intre fete:

1.Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu , nu te lasa cand ai probleme , prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme , se fac ca nu te cunosc.

2.Prietenul adevarat nu profita de tine , prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…

3.Prietenul adevarat se distreaza la tine acasa , dar a doua zi te ajuta sa faci curat , prietenul fals se distreaza , rupe tot si apoi pleaca fericit , nu te ajuta cu nimic …

4.Prietenii falsi sa de-a BUZZ! astazi fac prezentawinking.

5.Am incredere doar in unul cand mi`e greu, si acela sunt doar eu.

Poate este genul de relatie cel mai rar intalnita.