Internet pe Mobil GRATIS – Orange

Internet pe Mobil GRATIS –  Orange. Afla cum poti sa dispui GRATUIT de internet mobil pentru o perioada de 15 zile.

Astazi suntem dispusi sa va prezentam tot felul de oferte mai mult mai mai putin interesante, de aceea tin sa va reamintesc ca aveti ocazia sa folostiti internetul mobil pentru o perioada limitata de numai 15 zile.

Tin sa consider acest lucru foarte important deoarece multi dintre noi folosesc aceste 15 zide de internet pe Mobil Gratis de la Orange fara ca apoi sa se foloseasca de ofertele puse la dispozitie ce au legatura cu internetul. De cele mai multe ori aici ai ocazia sa achizitionezi si telefoane ieftine la preturi foarte avantajoase.

Banuiesc ca va intrebati ce trebuie sa faceti  !? Raspunsul e foarte simplu : pune in telefon cartela de orange si primesti  100MB timp de 15 zile ca sa te conectezi la internet de pe laptopul sau desktopul tau, oriunde te-ai afla.

In cazul in care doresti sa afli ce trebuie sa faci pentru a activa aceasta oferta te rog sa urmaresti cu strictete urmatorii pasi :

     • poţi activa oferta la *100#, serviciul Self  Care, ramura Servicii / Servicii de date / GPRS/ EDGE / Testează gratuit, selectând opţiunea de internet pe mobil dorită
     • nu este obligatoriu ca după perioada de test să activezi în continuare opţiunea internet pe mobil. Poţi renunţa la activarea opţiunii oricând în perioada de test apelând  Serviciul Clienţi. Dacă nu renunţi în perioada de test la opţiunea de internet pe mobil solicitată, aceasta va fi activată automat şi va fi tarifată.
     • pachetul de test oferă acces nelimitat în Orange World şi 100 MB pentru trafic naţional la viteza de 3,6 Mbps ca să navighezi pe alte pagini web. În cazul depăşirii celor 100 MB, viteza de transfer scade la 128 Kbps
     • indiferent de traficul efectuat, acesta nu se tarifează. Pentru traficul efectuat în roaming se aplică tarifele de roaming date

Acum ca stiti toate detaliile oferite de orange.ro, va sfatuiesc sa nu mai asteptati prea mult timp si sa va prezentati la cele mai apropriate chioscuri de ziare sa va cumparati o cartela ORANGE si sa va intindeti la vorba cu prietenii pe facebook sau pe Yahoo Messenger direct de pe Telefonul tau cu ajutorul ofertei Internet Mobil de la Orange.