Otelul Galati – Grupa si echipe din Champions League

Otelul Galati – Grupa si echipe din Champions League

Joi este ziua mult asteptata, doar joi o sa aflam cu ce echipe joaca Otelul Galati in Champions League. Dupa ultimele comentarii la Tv si pe site-urile si ziarele de specialitate, jucatorii de la Otelul alaturi de antrenorul lor au declarat ca dorest o grupa cat mai accesibila. Acestia sustin ca au nevoie de puncte ca de aer si nu dorest o simpla participare in Champions League.

Otelul Galati la prima calificare in Grupele Champions League pot spune ca are planuri marete. Acestia doresc o calificare in primavara Europeana. Nu pot spune ca este prea mult pentru Otelul Galati dar totusi in Champions League trebuie sa fii foarte bine pregatit si orice pas gresit este penalizat.

Pana joi pot sa spun ca “nu pot sa dorm” deoarece astept cu sufletul la gura sa vad grupa si echipele cu care joaca Otelul Galati in Champions League. Avand in vedere succesul pe care celalate echipa l/au avut in Europa League imi da mari sperante ca o sa incepem sa fim si noi in nume in fotbalul mondial.

Din cate am observat nu au fost efectuate transferuri la echipa de baza, dupa cum zice si proverbul un lucru ce merge bine nu trebuie modificat. Acum sa vedem cat de bine va merge Otelul Galati in Champions League, dupa care o sa ne putem da cu parerea in sensul pozitiv sau negativ.

Uram multa bafta echipei Otelul Galati, si daca e posibil un numar MAXIM de puncte in grupele Champions League.