Videoclip : Inna – Endless

Videoclip : Inna – Endless 

In urma cu cateva zile dadusem din intamplare peste teaser-ul de la aceasta melodie. Iata acum ca interpreta a scos mai exact pe 24 noiembrie 2011 videoclipul pentru piesa ” Endless “, care face parte din abulumul ” I Am the Club Rocker “. Inna s-a alaturat unei campanii impotriva violentei domestice, iar odata cu lansarea piesei a fost lansat si un site sustinand aceasta cauza.

Videoclipul acestei melodii a fost realizat de regizorul Alex Herron cu care a mai colaborat la hit-urile anterioare : ” Sun is Up ” , ” Club Rocker ” si ” Un Momento “. In CV-ul regizorului isi fac aparitii in colaborari cu faimosi cantareti precum: Taio Cruz, Kesha, Tinie Tempah ori Tim Berg. Alex Herron a fost ajutat de catre John Perez care a mai colaborat cu Rihanna, Eminem, Beyonce sau Coldplay.

In acest videoclip, Inna apare ca o victima a violentei domestice transmitandu-se un mesaj emotionant. Prin felul ei de a canta, observam atitudinea intepretei fata de aceasta problema. In campania pe care ea o deruleaza fac parte mai multe femei cunoscute din diferite domenii: Amalia Nastese, Mihaela Glavan, Ioana Blaj, Andreea Berghea, Medeea Marinescu etc.

Voi ce parere aveti? Credeti ca melodia ca avea succes?