Vescan – One Life feat B.I.

Am tot asteptat o lunga perioada o noua piesa semnata de Vescan si iata ca asteptarea a luat sfarsit. Am vazut astazi pe contul sau de youtube noul single Vescan – One Life feat B.I. ce contine versuri sau lyrics. Imediat am discutat despre posibilitatea de a descarca aceasta piesa si raspunsul sau a fost unul foarte interesant: “Maine” .. asadar pe data de 25 o sa aveti parte de piesa la sectiunea de download pe site-ul sau oficial.

Piesa Vescan – One Life feat B.I. are un mesaj clar pentru noi cei din Romania, one life sa fie daca el zice asa.. In Romania este greu nu doar pentru noi ci pentru toata lumea, o tara mult prea saraca sa isi permita lucruri ieftine.

Videclipul piesei Vescan – One Life feat B.I. poate fi vazut pe contul oficial de youtube sau pe siteul sau oficial www.vescan-online.com. Acum ca tot veni vorba de videoclip si de piesa haideti sa vedem cum suna …

Eu as putea vorbi despre aceasta piesa pana dimineata, sunt satul de popcorn si alte genuri de muzica. O sa auzim pe Zu sau pe KISS piesa sa ? Eu nu cred, deoarece in Romania totul merge pe pile si relatii mai putin pe talent si munca.

Acum stiti care este parerea mea despre piesa Vescan – One Life feat B.I., voi ce credeti ? Este la fel de buna ca celelate sau ar trebui sa mai incerce ?