Deepside Deejays – Stay with me tonight

In anul 2008 Deepside Deejays debia se  formau.Primul lor hit a fost piesa intitulata „ Beautiful Days , care s-a bucurat de un feedback enorm din partea fanilor atât în Romania, cat si din strainatate. Astfel, ei au devenit din ce in ce mai cautati si populari, capatand experienta necesara in acest domeniu.

In 2011,dupa renumitul hit ” Never be alone “ care a facut furori printre toate topurile internationale, baietii de la Deepside Deejays ( Razvan, Alex şi Silviu ) au lansat in data de 12 octombrie 2011 ( miercuri ) un nou single intitulat ” Stay with me tonight “.

La noi in tara, ” Never Be Alone ” a tinut capul afiselor deoarece  i-a inspirat pe cei de la  ziarul Click ce au desfasurat o campanie umanitara printre liceele din capitala, astfel ca melodia a fost 3 saptamani consecutiv cea mai ascultata piesa romaneasca pe radio si tv.

Fanii celor 3 baieti sunt incantati de noul single, fiind convinsi ca piesa va avea mare succes, marturisind urmatoarele :   ” Another hit.Romanian music nr. 1  AWESOME !  ” sau ” Never be alone, partea a 2-a. ”

Anul 2009 pentru Deepside Deejays  a fost unul extraordinar : au castigat premiul „ Best DJ Award ” la emisiunea difuzata pe MTV ” Romanian Music Award “, fiind nominalizati si pentru categoriile : „ Best New Act ” si „ Best Dance ” . In urmatorul an si-au inclus in palmares titlul de  „ Best Featuring Award ” castigat tot la Romanian Music Awards  si „ Cel Mai Bun Proiect Muzical ” la Premiile Nights.ro.

Baietii promit ca vor lansa in curand si videoclipul piesei,despre care marturisesc: ““Este o piesa de dragoste, in stilul nostru, dar care are si cateva surprize pe care va invitam cu drag sa le descoperiti.”. Single-ul aduce aminte de precedenta melodie , avand o coloana sonora plina de energie ce te binedispune ori de cate ori o asculti.

Auditie placuta !