Videoclip : Beyonce – Party

Dupa cele cele 4 melodiile: Love on Top, Countdown 1+1, Best Thing I Never Had si Run the World(Girls)interpreta de origine americana a lansat de curand videoclipul melodiei ” Party “ ce reprezinta cel de-al VI-lea single de pe albumul 4.

Videoclipul este foarte bine realizat si nu este monoton. Principala idee care se desprinde din acest videoclip este aceea a unei petreceri care tine non-stop. Astfel, artista este surprinsa dis-de-dimineata luand micul dejun in casa sa, pentru ca mai apoi sa-si cheme prietenele si sa de-a start petrecerii. Pe timpul zilei, petrecerea se muta din curtea rulotei la piscina iar apoi in casa unui vecin.

Dupa cum puteti observa, Andre 3000 a fost inlocuit cu J.Cole, partea de rapp fiind cantata de acesta din urma. J.Cole este un interpret american care este solicitat din ce in ce mai mult pentru colaborari, dovada fiind si aparitia in acest videoclip.

Clipul a fost regizat intr-un parc de rulote din orasul american New Jersen in luna august. Chiar daca este vorba de un parc de rulote, isi fac aparitia si masinele scumpe si de fite. Pe langa J.Cole, mai apar in videoclip Kelly Rowland, fosta colega de trupa a lui Beyonce dar si sora sa, Solange Knowles.

Vizionare placuta !