Fly Project – Musica

Fly Project – Musica

Iata ca in aceasta seara venim cu o surpriza muzicala mult asteptata (de mine). Spre deosebire de ceilalti artisti cei de la Fly Project au intrat in toamna cu un nou single “Musica”. Dupa o declaratie facuta de cei de la Fly Project eram entuziasmat ca aceasta noua melodie va fi mai buna decat piesa Goodbye dar deocamdata nu sunt de aceasi parere cu ei.

Oricum eu am mari sperante ca aceasta piesa o sa imi placa mai mult pe zi ce trece, si cred totusi ca piesa Fly Project va ajunge in scurt timp in playlist-ul celor mai importante radiouri si posturi tv.

Piesa Fly Project – Musica a fost lansata cu putin timp in urma iar la dorinta Paulei am decis sa public acest articol pe site pentru a va transmite acest mesaj pozitiv pe care aceasta piesa il promoveaza.

Acum ca tot am vorbit despre aceasta piesa ar fi cazul sa o ascultam. Asculta gratis piesa Fly Project – Musica.

Voi ce parere aveti despre aceasta piesa ? Credeti ca este mai buna sau nu decat ultimul single al celor de la Fly Project ? Astept comentarii voastre in legatura cu aceasta piesa chiar pe pagina noastra la sectiunea de comentarii sau pe Facebook la pagina oficiala al site-ului vena.ro

In cazul in care te numeri printre cei care indragesc aceasta piesa te rugam sa apesi pe butonul LIKE sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare pe care le vizitezi, iar daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole te rugam sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru gratuit.