Vescan – Prin ochii vostri – VIDEO

Vescan – Prin ochii vostri – VIDEO. Melodii cu Vescan cu Refren Prin ochii vostri si Video Prin ochii vostri.

Sa fie oare ceea ce cautam !? Nu stiu inca, dar tin sa va arat ce ma impresioneaza pe mine zilnic. Nu credeam ca o sa renunt la acest val comercial din muzica romaneasca dar uite ca totul se schimba incet incet.

Banuiesc ca nu sunt in masura sa vorbesc despre muzica romaneasca, ceea mi se pare o mare prostie. Au ajuns ca acele melodii dance, house, pop si etc sa fie noile manele din industrie.

Sa nu va intrebati de ce, deoarece am prea multe afirmatii atunci cand zic asta. Acelasi sound, versuri nu prea multe .. mai lipseste sa se cante de dusmani si bani si chair ca avem manele.

O sa va prezint un TALENT al Romaniei .. omul ce merita laudat de dimineata pana seara deoarece el chiar face muzica. O fi prin ochi vostri sau ai mei dar important ca o face cat mai bine.

O sa va explic imediat ce este si cu aceasta campanie ” Prin ochi vostri “. Aici Vascan va alege in fiecare saptamana un subiect despre care va fredona un refren sau o strofa.

Pana acum am ajuns la a3a editie, nu cred ca ar trebui sa se opreasca niciodata din acest lucru, un artist care merita sa fie promovat si speram sa ii dam o mana de ajutor.

Acesta e prima parte, acum urmariti partea 2a si a 3a.