Grasu XXL & Guess Who – LaLa Song

La o luna dupa ce a fost lansata piesa “LaLa Song” , a aparut si videoclipul celui mai nou single semnat de Grasu  XXL, in colaborare cu colegul sau de la Okapi Sound, Guess Who.

Dupa cum bine stim, cei doi sunt indragiti de ambele tabere, atat cat cea masculina, cat si de cea feminina, datorita stilurilor lor aparte. Sunt un simpatizant al acestor stiluri de melodii, acesti 2 artisti facand parte din playlistul meu de o mai lunga perioada.

Versurile melodiei au fost compuse de Grasu. Acesta a fost ajutat si de Guess Who, dar si de Marius Moga. Muzica este semnata de C!prenko/deMoga(pentru deMoga Music). Metropolis Studio, aflat in Londa(Regatul Unit), a fost locul unde s-a realizat masterul.

Videoclipul melodiei  ” Grasu XXL- LaLa Song (feat Guess Who) ” este regizat de Spike impreuna cu echipajul sau Evil Twin Studio.Ideea acestui videoclip este de a reda cat mai bine atmosfera din cluburile din Romania.Imaginea a fost asigurata de  Iulian Moga alaturi de  Marian Ene. Single-ul este  extras de pe albumul Grasu XXL – “UNU” care se va lansa in curand.

Dupa o luna de la lansarea acesteia, piesa face furori.A devenit deja un hit, strangand aproape 1.800.000 de vizualizari pe YouTube.Nu sunt surprins deloc,pentru ca suntem obisnuiti cu succesul melodiilor cantate de Grasu XXL.

Voi ce parere aveti despre aceasta piesa ? Credeti ca este mai buna sau nu decat ultimul single al interpretului Grasu XXL? A meritat asteptarea? Asteptam  comentariile voastre in legatura cu aceasta piesa chiar pe pagina noastra la sectiunea de comentarii sau pe Facebook la pagina oficiala al site-ului vena.ro.

Auditie placuta !