Justin Bieber – Under the Mistletoe ( Album cu COLINDE de Craciun )

colinde justin bieberJustin Bieber – Under the Mistletoe ( Album cu COLINDE de Craciun )

Fetelor, am o mare  surpriza pentru voi. Stiati ca Justin Bieber este gata sa lanseze noul album de Craciun sub numele ” Under the Mistletoe “. Dupa spusele sale este ceva mai special, iar de cele mai multe ori acest pusti a reusit sa ne uimeasca cu vocea si talentul sau.

Trebuie sa specificam ca 1$ din fiecare vanzare a albumului va fi donat in scop caritabil, ceea ce demonstreaza ca este totusi unul dintre acele persoane care au in vizor nu doar calea succesului si doar faima.  Pentru promovarea lui exista deja un plan urias ce intentioneaza sa acapareze toata America si Canada!

Am reusit sa gasim si coperta albumului pentru a va arata ca aceste zvonuri nu sunt inventate.  O alta veste minunata ar fi ca Justin  Bieber a filmat deja un videoclip pentru un prim single, iar alta veste ar fi ca exista si trei colaborari confirmate pentru material: una cu BoyzIIMen, una cu The Band Perry si alta cu mentorul sau, Usher.

Justin Bieber nu a dovedit de fiecare data ca este un baiat cuminte chiar data a lansat doua piese despre dragoste: How To Love (cover dupa Lil Wayne) si Ladies Love Me (cu Chris Brown) insa a purtat  tricouri cu diferite mesaje nu prea civilizate si cu siguranta Mosu’ o sa fie cam suparat cred eu.

Totusi ramane sa vadem care sunt urmarite in aceasta poveste cu Colindele pentru Craciun, si ce sa zic.. fiti cuminti ca in curand vine Mosu’ 😛