Dj Robert Georgescu & Lara feat Da Fleiva – I Feel

Dj Robert Georgescu & Lara feat Da Fleiva – I Feel

Chiar daca nu va asteptati la o piesa noua in aceasta seara, se pare ca una din prietenele mele mai vechi,  Lara alaturi de Dj Robert Georgescu au inceput sa prezinte noua piesa pe messenger , youtube dar si facebook.

Asa cum bine stiti ce e frumos si noua ne place. Dupa cateva secunde de cand am inceput sa ascult piesa, am ales sa o pun pe repeat.

Intre timp am zis ca ar fi mult mai fain daca as sti care este parerea celor 2 artisti despre piesa si am trecut repede la intrebari :).

MaXz : Ce asteptari aveti de la aceasta piesa ?

Lara & Robert : sa iasa totul asa cum ne-am imaginat….

MaXz : Cand ati facut piesa, aceasta a fost inspirata din ceva ? sau doar pura imaginatie ?

Lara : asta trebuie sa il intrebi pe el…

Robert  Georgescu: Pur si simplu a venit din lucru in echipa multe incercari multe esecuri si in final speram o reusita.

Lara & Robert Georgescu : am vrut sa fie ceva de vara … ceva placut !

MaXz : Va multumesc si va uram mult succes !

Asta a fost scurta noastra convorbire pe messenger, dar totusi speram ca in curand o sa avem parte de un interviu ca la carte. Acum ce sa va mai tin atata in suspans, cred ca a venit momentul mult asteptat …  sa va prezentam piesa !!

Dj Robert Georgescu & Lara feat. Da Fleiva – I Feel

Eu am ridicat “manutza” si am dat LIKE  .. acum cred ca e randul vostru. Nu trebuie decat sa apasati butonul din stanga paginii. Asteptam cat mai multe informatii de la cei doi, mai precis Lara si Robert. Deocamdata acestea sunt cele mai noi informatii despre aceasta piesa. Va uram auditie placuta , dar totusi ce parere aveti de piesa !?