Kamelia Hora e Prima Oara ” Come Again ” – Wikipedia

Kamelia este o fata de 25 de ani care a atins varful carierei ei anul acesta. S-a apucat de cantat inca de la varsta de 15 ani, primul sau album fiind compus alaturi de George Hora. La varsta de 19 ani, a facut un pas mai mare, fiind solista unei trupe care faceau cover-uri.

Cu timpul a capatat experienta si incredere, astfel ca un an mai tarziu a participat la prima editie a emisiunii Megastar : ” Experienta de la Megastar a fost una din care am invatat multe, a avut si bune si rele. M-a schimbat in sensul ca am vazut lumea asa cum e ea, nu doar imaginea frumoasa care apare la televizor si acest lucru m-a facut sa ma maturizez brusc. ”

Astazi,11 octombrie,Kamelia a lansat in colaborare cu Eli melodia ” N-am bani cat vreau Yo! “ .  Versurile melodiei au fost asigurate de canteretul de hip-hop Eli, muzica si productia de George Hora,melodia fiind inregistrata in Studio66.

Pe 23 septembrie s-a lansat videoclipul piesei  ” Come again “ , primul ei single solo. Piesa a avut parte de lansarea videoclipului, datorita feedback-ului facut de fanii artistei, care insistau ca aceasta melodie trebuie sa aiba si videoclip.

Kamelia a lansat un alt  single intitulat  ” Prima oara “  pe data de 5 septembrie. Aceasta data reprezinta totodata si ziua artistei , ea marturisindu-ne urmatoarele :  “De ziua mea, un cadou pentru voi ! Astazi, de ziua mea, nu-mi doresc cadouri, bomboane sau flori. Pentru mine, muzica este cel mai frumos cadou si vreau sa il impartasesc cu voi! Am scris piesa Prima Oara cu gandul la cele mai frumoase momente din viata unui om. Prima iubire, primele emotii, primele priviri timide catre cel/ cea care ne-a furat inima.”

Presimt ca aceasta artista ca avea un viitor stralucit,fiind unul dintre tinerele talente ale Romaniei ce trebuiesc fructificate la maximum.Nu cred ca ar trebui sa se opreasca niciodata din acest lucru, din a canta,  deoarece este  un artist care merita sa fie promovat si speram sa ii dam o mana de ajutor.