Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego ( videoclip )

Aceasta melodie face furori in randul microbistilor. De ce?! Pentru ca este melodia pe care vedetele precum Neymar, Ronaldo sau Marcelo isi celebreaza golurile dansand.

Michel Teló este un compozitor si cantaret brazilian nascut in data de 21 ianurie 1981 in orasul Medianeira. Chiar daca era destul de popular in tara sa, acum a devenit celebru in toata lumea cu hit-ul Ai Se Eu Te Pego. Eu de exemplu, am dat intamplator peste un videoclip in care Ronaldo dansa cu Marcelo si ascultand melodia de fundal mi s-a parut interesanta. Am cautat-o si am gasit-o la scurt timp dupa vizionarea videoclipului si tin sa va spun ca in playlist-ul meu e pe repeat. Pur si simplu nu ma pot satura, este o melodie care te face sa te scoli de pe scaun si sa incepi sa dansezi. Iti transmite o stare de spirit buna.

Dansul pe care Neymar la prestat in vestiar pe melodia artistului brazilian a ajuns in mass-media si s-a raspandit in toata lumea. Ronaldo si Marcelo l-au urmat, ei bucurandu-se si dansand pe aceasta melodia la primul gol inscris de Real Madrid impotriva echipei Malaga. Jucatorii echipei Panathinaikos au ajuns si ei sa celebreze golurile tot pe aceasta melodie. S-a intamplat la derby-ul cu PAOK, meci jucat in data de 30 octombrie.

Dupa cum veti putea observa si din videoclip, cantaretul este o persoana foarte indragita in tara sa, mai ales de sexul feminin.

 

Vizionare placuta !