Cum a evoluat Muzica house 2011-2012

muzica house 2011 Cum a evoluat Muzica house 2011-2012

Muzica house a acaparat in ultimii 2 ani cam toata piata muzicii in Romania indiferent de varsta. Daca mergem in club, terasa, discoteca sau la plimbare peste tot auzim aceasta muzica ” zgomotoasa “. Daca acum  cativa ani in Romania majoritatea tinerilor ascultau manele, acum multi dintre ei descarca muzica house fie pentru bit-ul pe care aceasta il are sau pentru a nu mai fi catalogati drept cocalari. 

Stilul de muzica house este renumit in strainatate de mult timp datorita celor mai mari dj si civilizatiei de acolo. Acest stil de muzica ne ofera o tinuta de apreciat in societate si nu ne include in categoria persoanelor care sunt aratate cu degetul.

Eu una sunt fan al muzicii house de cand ma stiu, pot spune ca iubesc aceasta muzica deoarece ma duce din lumea plina de probleme intr-o lume plina de distractie, iar ritmul acesteia ma face sa uit de griji si tristete.

Parerea persoanelor cu varsta peste 50 de ani este ca muzica house provoaca un zgomot ce poate nu fi suportat de timpan, dar pentru tineri este un gen de muzica preferat.

Nu cred ca nu ati auzit niciodata o piesa de a lui Tiesto sau Sava, iar in cazul in care sunteti curiosi va propun sa ascultati una dintre piesele mele favorite Dj Tiesto – Titanic. Sunt printre marii dj ai muzicii house si sunt recunoscuti in lumea intreaga. Internetul este plin la ora actuala de piese house care in putin timp ajung sa fi difuzate in cele mai mari cluburi din Europa.

Asculta Muzica House Noua 2011 Dj Tiesto New Song