DeepSystem – Summer Time

DeepSystem – Summer Time

Am tot urmarit artistii romani in ultimul an si am remarcat unii dintre cei mai muncitori sunt chiar baietii de la DeepSystem. Au reusit sa se claseze in cele mai bune topuri din Albania dar si Grecia cu piese precum Arabescu sau Party Time.

Acum ca a venit vara cei 3 tineri ne incanta cu ultimul lor single. O piesa de vara ce poate fi ascultata atunci cand va savurati cafeluta dimineata sau chiar la o terasa pe plaja. Eu unu am ascultat piesa de cateva ori si am ramas placut impresionat de ritm si de versuri.

Chiar daca acest stil a inceput sa se repete, cei de la Deepsystem au ramas unicati. Au reusit sa ramana pe ritmul cu care ne-au obisnuit si cu acele versuri foarte atent scrise.

Cam multa vorbaraie, gata, acum sa ascultam piesa.

Asculta online DeepSystem – Summer Time

Voi ce parere aveti despre piesa ? Eu zic ca poate fi inclusa foarte usor in oricare playlist din radiourille romanesti deoarece are tot ceea ce trebuie. Ritm destul de bun si versuri foarte frumoase.

Acum vine partea cea mai importanta, tocmai ce am reusit sa port un mic dialog cu un membru din formatia. Numele sau este Th1 si de la el am reusit sa furam mici detalii despre piesa, dar si despre ce ii asteapta in aceasta vara pe baieti.

Vena.Ro: Ce asteptari aveti de la noua piesa ?

Th1: E o piesa promotionala , nu e lansata ca single …

Vena.Ro : De la ce va venit idea sa faceti aceasta piesa?

Th1: Pai daca asculti versurile iti dai seama

Vena.Ro : Am ascultat-o de cateva ori, daca tot veni vorba de vara … unde va gasim in aceast sezon ? Concerte la mare sau in alta parte ?

Th1: Tocmai am venit din Albania si Kosovo, luna viitoare in Albania si asteptam niste confirmari din Grecia

Vena.Ro : In Romania deocamdata nu este stabilit nimic ?

Th1: Momentan nu

Vena.Ro : Ok, noi va uram cat mai mult succes !

Th1: Multumesc la fel. Multa bafta. La cat mai multi subscriberi

Acesta a fost scurtul nostru dialog referitor la noua piesa, dar si viitoarele lor concerte. Asteptam cat mai multe pareri despre piesa! Auditie placuta…