Andra – Telephone

Andra a lansat noul sau single Telephone in urma cu ceva timp pe contul sau de Facebook dar si de Youtube. Piesa a fost in premiera la Kiss Fm in aceasta dimineata iar pe parcursul zilei de azi  a fost publicata pe contrul de youtube a celor de la Media Pro Music.

Din cate am auzit in aceasta piesa avem parte de ceva sunete ce ne aduc aminte de manele. Hah destul de nostim nu ? Ei bine multi experti din muzica romaneasca au afirmat ca incet incet muzica din Romania are o mica  schimbare in sensul ca trecem dela house la manele, sau mai bine muzica din Balkani.

Nu doar Andra sau alti artisti din Romania au inceput sa produca acest sound, cine stie de ce. Eu ma gandesc ca poate fi doar o mica perioada pe care producatorii sa o schimbe cat de curand.

Muzica si textul ii apartin lui Mihai Ristea, iar din sursele noastre am aflat ca in curand o sa avem parte si de un nou videoclip si de un nou album semnat Andra.

Acum ca tot veni vorba de noul sau single Telepone va las sa ascultati  acesta piesa. Voi ce parere aveti despre aceasta piesa suna mai bine decat  Something New ? Sau o sa aiba parte macar de succes-ul pe care  la avut piesa precedenta.