Play & Win – Change the world

Cu cateva momente in urma a fost publicata ultima piesa a celor de la Play & Win. Cu toti ati ascultat piesa Ya BB  pe la radio-uri si nu numai.

De aceasta data iata ca avem parte de o piesa de vacanta, ce poate fi ascultata intr-o masina decapotabila atunci cand va duceti la mare sau in oricare alta locatie aleasa de dumneavoastra. Piesa a fost publicata pe site-ul official in urma cu putine minute. Piesa face parte de pe albumul “Change the word“.

Sa speram ca si aceasta piesa o sa fie prezenta pe radio si tv asa cum a fost si piesa Ya bb. Chiar dacabaietii au compus peste 300 de piese din anul 2000 pana azi, iata ca abia acum au reusit sa faca si ei primul album. Eu cred ca merita cumparat si ascultat acest album indiferent de pret.

Ce parere aveti despre aceasta piesa? Eu cred ca este destul de draguta. Avand in vedere ca baietii de la Play & Win sunt taticii acestui curent muzical. Iata ca tot ei revin cu un nou stil, ceva ce mai nimeni nu a abordat in Romania.  Popcorn-ul a devenit muzica cea mai ascultata in Romania, dar sa nu uitam ca si acest gen muzica o sa aiba in curand multe modificari cine stie un tehno sau poate chiar rock.