Valencia – Real Madrid online LIVE

Valencia – Real Madrid online LIVE pe 19 noiembrie 2011

Sambata seara de la ora 23:00 avem un meci destul de interesant de urmarit, Valencia-Real Madrid pentru ca sunt ultimile campioane ale ultimilor zece ani( binenteles si Barcelona), iar “liliecii” asa cum este supranumit clubul Valencia au avut  jucatori senzationali in ultimii ani: David Silva, Canizares, David Villa, Joaquin, Roberto Soldado(golgheter in actualul sezon cu 6 goluri).

In ultimii ani Valencia a stat permanent in spatele celor 2 granzi si se pare ca si anul acesta le va surade aceeasi soarta. Valencia a facut doar egal acum cateva etape pe proriul teren(stadionul Mestalla) 2-2 cu Barcelona si numai ghinionul a facut ca “liliecii” sa nu ia toate cele 3 puncte.Pe plan international Valencia se poate mandri ca a jucat 2 finale ale UEFA Champions League, in 1999 pierdut in fata lui Real Madrid si 2000 cu Bayern Munchen(integralist si romanul Adrian Ilie)

Cotele la pariuri sunt favorabile “galacticilor” lui Mourinho, cu 1.52 la victorie, la egal 3.80 iar daca pariati pe Valencia va puteti imbogati deoarece cota este de 6.25. In ultimile 10 infruntari direct in campionat s-au inregistrat 8 victorii ale Realului si 2 victorii ale Valenciei si o medie de goluri de 3.70 pe meci ! La ultimul meci din aprilie anul acesta,scorul a fost uluitor de 3-6 ! Pronostic over 3.5 goluri pentru cota de 2.40 .

Urmareste Valencia – Real Madrid sambata seara de la ora 23:00 online LIVE pe www.vena.ro ! Meciul poate fi urmarit si pe Digisport 2.