Box online LIVE PRO TV 18 februarie

Box online LIVE PRO TV 18 februarie

Boxul profesionist, la cel mai inalt nivel poate fi urmarit in seara aceasta  incepand cu ora 22:00, iar in jurul orei 24:00 maineventul serii este infruntarea dintre colosii Vitali Klitchko si Dereck Chisora,un meci cu 3 centuri pe masa la categoria grea WBO,IBF,IBO si Ring Magazine World Heavyweight Champion.

Cel ce le detine este Vitali Klitchko care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai timpurilor iar CV-ul este unul incantator: 45 de lupte la profesionisti dintre care 43 victorii cu 40 de KO,adica castigarea meciului de Box inaintea timpului regulamentar de 12 runde, in fine si doua infrangeri.

Click aici pentru GALA DE BOX LIVE Vitali Klitchko si Dereck Chisora

La cantarul oficial de inainte cu o zi, asa cum se procedeaza la orice lupta pentru box, s-a petrecut un moment neasteptat, chiar incredibil. Chisora l-a palmuit serios pe Vitali iar de aici s-a ajuns la un intreg scandal cu jigniri si tensiune foarte mare. Cel mai probabil Chisora va fi amendat, unele zvonuri spun cu 50.000 de euro.

La pariuri cotele sunt urmatoarele: 1.07 pentru victoria campionului Vitali, egalul are cota 27.00 iar Chisora este cotat binenteles cu sansa a doua, 7.15 la victorie.

Urmareste Box online LIVE sambata seara de la ora 22:00 aici pe site.