Sahtior – Apoel Nicosia Online LIVE

Sahtior – Apoel Nicosia Online LIVE pe 28 septembrie

Dupa cum bine stiti astazi este miercuri de aceea ne putem bucura de fotbalul spectacol oferit de cei din Champions League.Sahtior – Apoel Nicosia este o partida ce se disputa in Grupa E  a Ligii Campionilor de la ora 21:45 ONLINE pe www.vena.ro.In aceasta grupa mai fac parte si Zenit St.Petersburg si FC Porto,castigatoarea Europa League.

Sahtiorul antrenat de Mircea Lucescu vine dupa un insucces 2-1 la Porto , cele doua fiind si ultimile doua castigatoare ale Europa League. Cipriotii de la Apoel Nicosia au realizat una din marile surprize de pana acum in Champions League, invingand pe propriul teren pe Zenit St.Petersburg scor 1-0.

Sahtiorul este binenteles favorita in acest meci, datorita faptului ca are jucatori mult mai buni, printre acestia fiind si romanul nostru Razvan Rat.La casele de pariuri Sahtior Donetzk are o cota de 1.35 la o victorie , la egal cota fiind de 4.50, iar daca pariati pe o victorie a cipriotilor cota este de 8.60.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Sahtior marcheaza in ambele reprize.

Echipe probabile:

  • Sahtior Donetzk: Rybka – Srna, Kucher, Chyzhov, Shevchuk – Hubschman, Jadson – Eduardo, Teixeira, Willian – Luiz Adriano
  • APOEL Nicosia : Chiotis – Poursaiditidis, Jorge, Oliveira, Boaventura – Morais, Pinto – Trickovski, – Marcinho, Manduca – Ailton

Sahtior – Apoel Nicosia este o partida ce se disputa in Grupa E  a Ligii Campionilor de la ora 21:45 ONLINE LIVE pe www.vena.ro.