Urare de Craciun pentru cei dragi

Urare de Craciun pentru cei dragi, o urare de craciun pentru mama, tata, sora si frate. O urare de Craciun pentru iubit si iubita.

Chiar daca cei mai multi dintre noi incercam sa ii multumim pe toti in preajma Craciunului cu cadouri si gesturi cat mai bune, nu uitati ca o simpla urare de Craciun poate face mai multe decat un cadou in sine. O sa incep prin a va explica semnificatia acestei urari de Craciun.

In primul rand Craciunul este una din cele mai frumoase sarbatori crestine ale romanilor, o sarbatoare aduc cand Sfantul Prunc a fost nascut in iesle si a facut incalzit de respiratia animalelor.

Chiar daca mai nou Craciunul pierde tot mai mult din ritual, ar fi mare pacat sa nu ii adresezi unui prieten sau oricarui cunoscut o urare de Craciun.

Urare de Craciun ( Exemple )

1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit

4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

6. Sa va fie casa, casa

Cu bucate noi pe masa

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu’n viata cat mai lin,

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.

7. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,

Un ren e bolnav nu-i zapada afara,

Dar in sacul lui are incarcate,

Sincere urari,multa sanatate

Doar belsug in casa si o viata frumoasa

LA MULTI ANI

8. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

9. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

10. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Va asteptam si pe voi cu o Urare de Craciun pentru cei dragi !