Top Chef Sezonul 2 Online – Live pe Antena 1

Iubiti preparate culinare de cea mai inalta calitate preparate cu suflet de cei mai buni bucatari care au reusit sa ajunga sa gateasca chiar si pentru casa regala? Vreti sa invatati sa preparati farfurii de mancare cu un design surprinzator chiar daca folositi alimente ieftine?

Atunci, cu siguranta acest lucru poate fi realizat prin intermediul emisiunii realizate de Antena 1 si anume Top Chef sezonul 2 difuzat in fiecare luni de la ora 20:30.

Emisiunea Top Chef este mai mult un concurs in care cei mai buni bucatari alesi de catre juriu se dueleaza doi cat doi pentru ca juriu sa poata alege in final cel mai insusit si indemanatic bucatar caruia sa ii inmaneze titlul de Top Chef.

Juriu este format din 3 bucatari renumiti care au gatit in Franta, pe vase de croaziera de lux si pentru casa regala si anume chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Acestia lanseaza de fiecare data noi provocari pentru concurenti pentru a le pune imaginatia la incercare.

Sursa: topchef.a1.ro/

Sursa: topchef.a1.ro/

In primele sezoane veti vedea cate 12 concurenti care intra la dual prin tragere la sorti fiind nevoiti sa realizeze copii dupa farfuriile Chef bucatarilor sau li se lanseaza o provocare prin care singuri trebuie sa ii impresioneze pe juriu creand deserturi sau mic dejunuri delicioase.

Chef Nicolai Tand prefera sa realizeze preparate din carne delioase, a lucrat aproximativ 14 ani in Franta, a fost manager la restaurante renumite din Monaco si Saint Tropez. A gasit pentru artisti celebri pentru Akon si multi altii si nu ii place sa gateasca dulciuri deoarece trebuie sa respecte cantitatile exacte.

Chef Joseph Hadad este cel mai in varsta din juriu, este specialist in artele culinare, urmand de asemenea o scoala de bucatari din Haifa.

Chef Tudor Constantinescu este specialist in prepararea ciocolatei, avand o experienta de peste 5 ani obtinuta in Belgia, dar iubeste si arta culinara.