Sociedad – Real Madrid online LIVE

Sociedad – Real Madrid online LIVE pe 29 octombrie

O partida interesanta avem de urmarit sambata seara de la ora 23:00,Sociedad – Real Madrid ce va fi transmis in direct de Digisport si online LIVE pe www.vena.ro. Partida conteaza pentru etapa a 11-a a campionatlui spaniol, Primera Division, iar dupa primele 9 etape Levante este liderul surpriza urmata de Real Madrid cu 22 de puncte, in timp ce Real Sociedad se afla pe pozitia a 15-a cu 8 puncte si fiind foarte aproape de un loc retrogradabil.Prima etapa a fost amanata din cauza grevei fotbalistilor.

Este o diferenta foarte mare dintre loturile celor doua echipe dar si de obiective. Galacticii au o serie de 5 meciuri cu victorii pe linie si un golaveraj incredibil de 21-goluri marcate si 3-primite ! Punctele reusite de Sociedad sunt cu Granada si Sporting Gijon- victorii si 2 egaluri cu Getafe si Barcelona. Deasemenea remarc jocul ofensiv al gazdelor, Barca conducea cu 2-0 si abia au plecat cu un egal in timp ce etapa trecuta la Levante au avut meciul in mana, iar in minutului 93 au luat golul de 3-2 si au plecat fara nici un punct .

Casele de pariuri ii dau clar favoriti pe “galacticii” lui “The Special One” cu o cota de 1.18,iar victoria sau egalul Sociedadului sunt SF: 14.3 si 6.10. Pronostic over 2,5 goluri pentru cota de 1.40 !

Urmareste Sociedad – Real Madrid online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la ora 23:00 ! Meciul poate fi vazut si pe Digisport.