Noul tricou Hagi poze

Noul tricou Hagi 10 poze

Hagi este pe cale sa dea o noua lovitura de imagine daca pustii sai de la academia care ii poarta numele va promova in 2012 in prima liga din Romania, vrea sa lanseze un tricou care poate fi achizitionat pentru suma de 15 lei.

Tricoul este complet bleau, cu cateva dungi albe la baza gatului, pe partea din fata va fi chipul lui Gica Hagi iar pe spate va fi scris mare numarul care a intrat in istorie la echipa nationala sau momentele din “Generatia de Aur”, 10.

Academia Hagi se afla in liga a doua in seria I in acest moment dar conduce detasat campionatul fiind urmata de Sageata Navodari si Delta Tulcea. Asteptam cu nerabdare acest moment, multi fani ai fotbalului mai tineri care nu au prins acele vremuri de glorie a “Regelui” vor avea ocazia sa isi cumpere un tricou care costa foarte putin,15 lei.

La academia sa, Hagi strange jucatorii cei mai buni din Romania la categoria de varsta sub 21 de ani de obicei si incearca sa ii propulseze spre fotbalul de performanta la echipe cat mai bune.

Gheorghe Hagi a debutat la varsta de 17 ani la in prima liga la Farul Constanta, iar de-al lungul carierei sale fantastice a marcat 35 de goluri la echipa nationala din 125 de prezente iar ca trofee importante se numara 3 campionate , 2 supercupe si Supercupa Europei cu Steaua,4 titluri de campion al Turciei,  Cupa Uefa si Supercupa Europei.