Skins Laptop – Cum sa iti personalizezi laptop-ul

Pana nu de mult nu eram un iubitor al acestui gen de PC. A fost una din cele mai mari greseli ale mele deoarece nu reusisem sa inteleg cat de comod si de folositor poate un laptop.

Sincer sa fiu acum sunt mereu alaturi de el, am inceput sa il tin din ce in ce mai aproape de mine. Este foarte usor, nu o sa va zic ce marca este pentru a nu face reclama gratis.

Acum ca am tot zis cate ceva din propria mea viata, vreau sa va impartasesc si dorinta mea pt viitorul apropiat. As dori sa achizitionez un skin pentru laptop personalizat. Tot ce am nevoie este o foaie care sa se aplice pe carcasa laptop-ului meu. Skins laptop este un produs destul de cauta in special de fetele care doresc o mica editare a designului initial.

La mare cautare sunt skin-urile cu roz, cu stelute si cu tot felul de efecte. Eu unu’ in schimb as dori un skin personalizat cu o poza sau ceva de genul. Pretul unui skin pentru laptop ajunge in jurul pretului de 30 40 Ron iar transportul este gratuit.

Voi ce parere aveti despre acest nou produs ce a aparut pe piata din Romania ? Credeti ca este util sa iti personalizezi laptop-ul sau este doar o dorinta personala a unora dintre noi.

Daca vorbele spuse mai sus nu au fost pe masura sa va convinga, iata ca am pregatit o mica galerie foto cu ceva skin-uri pentru laptop

Asadar ce credeti acum dupa ce ati vazut aceasta galerie cu skinuri pentru laptop. Eu in curand o sa contactez o firma ce se ocupa cu aceste produse pentru a intra unui asemenea skin ce imi poate personaliza laptopul intr-un mod foarte simplu.

O sa va tin la curent cu toate detaliile in legatura de pret si durata transportului.