Google Adsense – Tutorial si Informatii utile

google adsenseGoogle Adsense – Tutorial si Informatii utile

In jurul acestei dimineti am fost intrebat daca stiu sa folosesc Google Adsense, raspunsul meu a fost afirmativ fireste si de aceea a trebuit sa il ajut sa adauge reclamele pe site,dar inainte de toate cred ca trebuie sa o luam de la capat cu toate informatiile despre Google Adsense.

In primul rand, ce este Google Adsense ? Hmm.. aici sunt sigur ca 90 % o sa raspundeti : ” E ala de unde fac astia bani cu site-urile”. Acest raspuns este destul de bun, dar credeti ca e asa usor sa faci site-uri si sa scoti bani !?

Din proprie experienta va zic ca nu, oricum ar fi sa trecem la ale noastre. Presupunem ca deja ai un site pe domeniu .ro .com sau pe ce doresti tu, din cate stiu domeniile free nu sunt acceptate de adsense.

Acum cred ca a sosit marele moment, intri pe Google Adsense si iti creezi un cont cu numele tau si informatiile legate despre site. Dupa ce ai terminat aceste lucruri te anuntam ca acest procediment poate dura si 1 2 saptamani, pana cand site-ul tau va fi acceptat.

Sa presupunem ca in final ai contul Adsense si vrei sa adaugi reclame de la Adsense pe site-ul tau.

Iata care sunt urmatorii pasi :

1. http://google.com/adsense

2. Completezi formularul cu adresa ta de mail si parola, click Sing IN

3. Apasa pe Configurare Adsense

4. Adsense pentru Continut

5. Unitate de anunturi ( aici selectati ce tip de reclama doriti: Text / Imagine)

6. Editati marimea si culorile reclamei d-vs.

7. Dupa care apasati botonul Continuati si Obtine Cod.

8. Copiati codul si il introduceti in site ( Asteptati circa 6 7 minute pana cand reclama va aparea pe site).

Cam astia sunt pasii pentru a introduce o reclama de la Adsense pe site-ul d-vs. In cazul in care aveti intrebari in legatura cu acest subiect va rugam sa ne contactati la sectiunea de contact.

Pentru a primi alte informatii despre Adsense si nu numai te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru grauit. In acest mod primesti pe mail toate articolele noi.