Modele scrisori pentru Mos Craciun

Decembrie, este considera luna cadourilor, deoarece copiii asteapta cu nerabdarea sosirea lui Mos Nicolae si a lui Mos Craciun. Se spune ca Mos Craciun este cel care aduce daruri mai multe si mai consistente precum jucarii, hainute, carti de colorat si jucarii de plush, iar Mos Nicolae aduce copiilor cuminti multe dulciuri.

Pentru ca Mos Craciun sa ajunga la fiecare copil cu darurile potrivite, micutii scriu din timp scrisori personalizate pe care le impodobesc mai apoi cu stelute, sclipici si tot felul de fundite, pentru ca acestea sa fie pe placul lui Mos Craciun.

In cazul in care in acest an vreti sa fiti siguri ca ati cumparat cadoul pe care si-l doreste cel mai mult copilul vostru, ajutati-l sa scrie scrisoarea pentru Mos Craciun.

La ora actuala, daca timpul nu va permite exista o gama larga de modele de scrisori pentru Mos Craciun, fie deja scrise si trebuie doar sa mai puneti numele si dorinta de Craciun sau foi cu desene pentru Mos Craciun.

Avand in vedere ca nu mai este mult timp pana cand Mos Craciun trebuie sa soseasca, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cateva modele de scrisori personalizate pentru Mos Craciun.

modele scrisori mos craciun

scrisoare mos craciun model

scrisoare pentru mos craciun model

Aceste modele de scrisori pot fi printate, dupa care il puteti ajuta pe copilul vostru sa iti treaca dorintele pe foaie. Puteti de asemenea sa puneti si o poza cu el, dupa care sa decorati scrisoare cu sclipici pulbere.

Daca v-au placut modelele noastre de scrisori, nu ezitati sa apasati butonul de LIKE, pentru a distribui articolul pe pagina voastra de Facebook.