Sfatui utile pentru achizitia televizorului

achizitii tvMai trebuie sa mai treaca ceva timp pana sa gasesti televizoare 4k ieftine ca braga, pe care sa le poti lua acasa fara sa scoti din buzunar salariul tau pe cateva luni. Asta nu inseamna ca nu poti achizitiona televizoare ieftine si de buna calitate. Tehnologia este de partea noastra, asadar, orice magazin ne poate prezenta televizoare led ieftine, televizoare cu plasma ieftine sau televizoare LCD, evident, ieftine.

Ce inseamna ieftin?

Consideram ca un televizor ieftin este un televizor care sa nu depaseasca pragul de 1000 de lei. Este acel televizor care poate sa fie achizitionat de toata lumea care are la dispozitie un salariu minim pe economie.

Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand achizitionezi un televizor ieftin?

Poti sa achizitionezi televizoare ieftine si bune sau poti sa achizitionezi televizoare ieftine si atat. Asta este decizia ta. Daca vrei sa achizitionezi televizoare din prima categorie, este esential sa tii cont de mai multe criterii de calitate:

  • Producator. Majoritatea oamenilor au incredere in producatori precum Samsung, Philips sau LG. Este si normal sa ai incredere, data fiind istoria acestor branduri.Daca ceea ce urmaresti este ieftin si bun insa, poti sa dai sanse si unor branduri mai mici, cum ar fi Sharp, spre exemplu. Este adevarat ca nu ai auzit nimic de astfel de nume, insa sunt sanse sa descoperi dispozitive cu adevarat interesante in oferta lor. Pe langa asta, preturile sunt minime.
  • Review-uri. Indiferent care este brandul pe care il alegi, ai la indemana un instrument cat se poate de important si de eficient, pe care il poti folosi pentru a gasi cele mai bune variante: Review-urile. Oameni care folosesc anumite dispozitive lasa pareri despre ele pe forumuri si pe site-uri de specialitate. Chiar daca nu stii limba in care gasesti un review, intotdeauna exista google translate, asadar, in cazul in care nu esti primul utilizator al unui produs, sunt sanse foarte mari sa gasesti pareri despre acel produs.
  • Diagonala. Diagonala decide pretul si decide experienta pe care o ai cu televizorul. De cele mai multe ori, oamenii nu au nevoie de o diagonala mare, insa cu toate astea aleg televizoare de 127 de centimetri, sau chiar mai mari. Calculeaza-ti diagonala in functie de marimea camerei. La cat de mari sunt televizoarele din ziua de azi, nu mare ar fi mirarea sa ai o camera mica si sa achizitionezi un televizor care pur si simplu nu incape in ea.
  • Dotarile tehnice. Sunt ceva mai dificil de urmarit, insa nu imposibil. Este bine sa tii cont de dotarile tehnice, deoarece acestea sunt cele care decid intreaga experienta pe care o vei avea urmarind filmul, sau emisiunea ta preferata.