Pronosticuri Cupa Romaniei 21 septembrie 2011 – 21.09.2011

Pronosticuri Cupa Romaniei 21 septembrie 2011 – 21.09.2011

Miercuri 21 septembrie 2011 avem cele mai importante meciuri din Cupa Romaniei Timisoreana.

Tragerea la sorti i-a favorizat pe unii dar si dezavantajat pe altii.Dupa cum bine stiti cele mai surprinzatoare rezultate se inregistreaza an de an in Cupa Romaniei.Cateva exemple recente ar fi eliminarea Stelei de catre Bistrita lui ‘Tata Jean’acum 2 ani, eliminarea Vasluiul cu toate vedetele pe teren de catre  Alro Slatina anul trecut, dar si eliminarea Otelului-campioana Romaniei de catre Astra Ploiesti.

Nu m-ar surprinde ca si in anul acesta Astra lui Sumudica de aceasta data, sa mai faca o surpriza: CFR Cluj. Ardelenii vin dupa un meci foarte contestat luni seara, insa au castigat cu 2-0.Desi au mai multi jucatori valorosi in lot, parerea mea ca  CFR Cluj va fi foarte obosita la meciul care se va disputa la Ploiesti si merg pe 1 SOLIST .

Poli Timisoara-Ceahlaul Piatra-Neamt. Singurul obiectiv care poate aduce Timisoara in Europa anul acesta este de-a castiga CUPA. Le va fi foarte greu, avand in vedere ca au plecat jucatorii valorosi: Luchin-Dinamo,Pantilimon-Manchester City dar si Bourceanu-Steaua. Pronosticul meu pentru acest meci este 1 solist, pentru ca moldovenii nu cred ca au ca obiectiv Cupa,ci mai degraba de a scapa de la retrogradare.

Iata pronosticurile mele pentru miercuri 21 septembrie 2011 din CUPA ROMANIEI.

Astra II Giurgiu – U Cluj; pronostic 2pauza/2final

Vointa Sibiu-CS Otopeni;  pronostic x pauza sau final

CF Braila – Gaz Metan-Medias; pronostic   2

Poli Timisoara – Ceahlaul; pronostic 1

Astra-CFR; pronostic 1

Rapid – Juventus; pronostic Rapid castiga ambele reprize

Dunarea Galati – Sportul; pronostic 1x

Pandurii – Visina Noua; pronostic Pandurii castiga ambele reprize

CF Braila – Gaz Metan M.