Poze si imagini cu Razvan si Dani

Imagini noi si poze cu Razvan si Dani – Galerie FOTO

Razvan si Dani au devenit celebri in lumea talk-showului datorita emisiunii lor care este difuzata pe Antena 1,  in timpul saptamanii de luni pana vineri de la ora 8 dimineata. In general, emisiunea tine circa in jurul a 2 ore, deci ea se sfarseste la inceputul orei 10. Actorii principali ai acestei emisiuni sunt Razvan Simion si Dani Otil, care intretin atmosfera placuta a acestui program. Dimineata, cand va treziti si va savurati cafeaua alaturi de mic dejun, puteti sa va pierdeti timpul uitantu-va la aceasta emisiune, care va va bine dispune dis-de-dimineata trezindu-va pofta de viata din voi.

Foto: tvmania.ro

Alaturi de cei 2 bine cunoscuti prezentatori ( Razvan si Dani ) in emisiune mai sunt prezenti inca 2 personaje. Si anume, domnisoara care prezinta in fiecare dimineata vremea meteo, pe nume Roxana Vancea. Focoasa satena, Vecina de la matinalul ” Neata cu Razvan si Dani ” si-a depasit temerile, fiind una dintre primele amatoare ce a facut un salt cu parasuta fiind realizat cu un instructor special, in timpul primului festival de parasutism din Bucuresti. Alaturi de dansa, in emisiunea isi face aparitia si bucatarul emisiunii, pe nume Vladut. El ne incanta in fiecare dimineata cu preparatele si delicatesele lui retete, fiind un bun exemplu de luat.

Imagini cu Razvan si Dani – Galerie Foto

Foto: radardemedia.ro

In concluzie, este o emisiunea de divertisment, de la care avem si lucruri de invatat. Sa nu credeti ca toate emisiunea este doar pentru distractie, sunt si lucruri de invatat de la invitatii pe care Razvan si Dani ii au in fiecare dimineata. Emisiunea are unele vizualizari si datorita fetei de la meteo, ce atrage privirile telespectatorilor. Cei 2, Razvan si Dani fac un duo perfect, ce iti inspira optimism in fiecare dimineata pentru a va putea incarca bateriile facand fata la tuturor problemelor ce va vor aparea in timpul zilei.