500 Minute Orange Cadou – SMS la 321

500 Minute Orange Cadou – SMS la 321 – Super Oferta de la Orange. Primeste doar acum 500 de minute in retea, repede nu rata ocazia !

500 Minute Orange Cadou – SMS la 321

Am vazut ceva super tare realizat de catre cei de la Orange, mai greu sa vezi asa ceva si sper sa dureze cat mai mult. Un prieten si colegul de breasla aici pe site Gabi, tocmai ce imi explica despre aceste minute cadou.

O fi oare o mare teapa sau poate cei de la Orange se gandesc cum sa isi castige mai multi clienti. Dupa parerea mea cred ca varianta a 2a este motivul principal pentru aceasta oferta.

In urmatoarele randul urmeaza sa va explic ce trebuie sa faceti pentru a primit 500 de minute gratuit de la Orange. Nu trebuie decat sa trimiti un sms cu textul 500 min orange cadou prin SMS la numarul 321.

In scurt timp vei primi un mesaj de confirmare de la Orange prin care ei afirma ca cererea ta a fost inregistrata si ulterior urmeaza sa primesti cele 500 de minute in retea.

Acestea fiind spuse cred ca meritam un LIKE pentru a trimite acest articol pe toate retelele de socializare, si nu uitati sa va abonati la newslatter-ul nostru gratuit.