Horoscop Capricorn 2012

In acest an 2012 cei nascuti in zodia Capricorn vor fi epuizati din cauza efortului pe care il vor depune pe tot parcursul anului. Te vei deschide, de aceea vei simti nevoie de a-ti exprima tot ceea ce gandesti sau simti. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul de viata va evolua astfel incat ajungeti sa faceti sacrificii pentru a vedea persoana iubita zambind. In schimb, tu vei primi sprijinul ei, ori de cate ori vei avea nevoie. Incepand cu luna iunie, nemultumirile legate de colegii sau prietenii tai vor fi date uitarii. Chiar daca munciti foarte mult, aveti impresia ca sunteti subapreciati. Atentie mare la finalul anului, caci veti avea cheltuieli destul de mari. Este posibil sa va ajutati parintii cu o suma de bani.

Horoscop Capricorn 2012 – Dragoste

Dupa cum v-am mai zis, in acest an 2012 relatia cu partenerul de viata se va imbunatati. Sansa este de partea voastra pana in luna iunie 2012. Starniti gelozia partenerului de viata deoarece calitatile dumneavoastra nu vor trece neobservate de catre persoanele de sex opus devenindu-le astfel simpatici. In luna octombrie este posibila o cearta in familie din cauza necesitatii unei schimbari.

Horoscop Capricorn 2012 – Sanatate

Cei nascuti in zodia Capricorn nu trebuie sa-si faca griji anul acesta din punct de vedere al sanatatii. Nu intampinati probleme serioase, deoarece imunitatea corpului dumneavoastra functioneaza bine. Ideal ar fi sa va faceti o dieta echilibrata prin consumarea unor produse naturale si a multor vitamine. Nu este exclus si practicarea unui sport. Trebuie sa va faceti timp si pentru dumneavoastra, pentru a va putea incarca bateriile. Nu este ideal sa stati pana tarziu, deoarece vor interveni insomniile ce o sa-ti dea mari batai de cap.

Horoscop Capricorn 2012 – Bani

Din punct de vedere financiar, anul 2012 este unu echilibrat. Banii va intra in cont dumneavoastra constant si nu va pune probleme. Inceputul anului este unul ideal pentru a pune in aplicare ideile dumneavoastra sprijiniti fiind de catre parintii dumneavoastra ori rude. Sunteti o persoana mai mofturoasa si veti dori sa cumparati multe lucruri de calitate. Mare atentie pe ce cheltuiti banii, trebuie sa ganditi rational, deoarece te vei trezi fara bani pe card.