Poze si imagini cu Dinamo Bucuresti

Cauti Poze si imagini cu Dinamo Bucuresti?

Echipata antrenata in prezent de Liviu Ciobotariu, Dinamo Bcucuresti este unul dintre cele mai prestigioase cluburi de fotbal din istoria Romaniei. Este marcata de rivalitatea cu celalalt mare club din acelasi oras, Steaua Bucuresti, meciurile dintre cele 2 echipe fiind alintate de catre microbisti ca fiind ” derby-urile ” anului. Echipa isi disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul numit ” Groapa ” situat in centrul Bucurestiului pe strada Stefan cel Mare. Galeria dinamovistilor este situata in peluza nord, care este denumita in memoria capitanului ” Catalin Haldan ” , un fost fotbalist dinamovist ce a decedat la numai 24 de ani. A fost infiintata in primavara anului 1948 participand direct in Divia A. Echipa Dinamo Bucuresti a rezultat din unirea a doua echipe : Unirea Tricolorul Romanesc si Ciocanul Bucuresti. Primul campionat castigat de alb-rosii a fost in anul 1955 cand pe banca se afla tehnicianul Angelo Niculescu.

Pana acum echipa Dinamo Bucuresti a disputat 1846 de meciuri dintre care 1025 au fost victorii, au obtinut 402 egaluri si au suferit 419 infrangeri. Cand vine vorba de golaveraj, ” cainii rosii ” au marcat nu mai putin de 3615 goluri si au primit 1977 goluri. In total ei au obtinut 2452 de puncte, situandu-se pe locul 2 in topul Romaniei.

Echipa alb-rosie a castigat campionatul romanesc de 18 ori, ultimul titlu fiind castigat in anul 2007. ) De asemenea, au in palmares si 12 trofee ale Cupei Romaniei, reusind sa castige doar pentru o singura data Super Cupa Romaniei in anul 2005.