Poze si imagini cu Miley Cyrus

Poze si imagini cu Miley Cyrus

Interpreta de muzica pop Miley Ray Cyrus s-a nascut in Statele Unite ale Americii, la data de 23 noiembrie 1992 in Nashville, Tennessee. Pe numele ei adevarat Destiny Hope Cyrus, tanara cantareata si actrita de origine americana a devenit faimoasa datorita rolului ei din serialul de desene animate difuzate pe Disney Channel ” Hannah Montana “, iar in 2010 a fost actrita principala in filmul ” The Last Song “.

Ea a inspirat multi copii din lume prin vorbele, aparitiile sale, cu tinutele sale extravagante si melodiile sale care au innebunit toata lumea. Este apreciata in toata lumea, fiind o vedete internatinala, sustinand concerte in multe tari din lume. A avut noroc si de tatal sau, care era deja propulsat in lumea muzicii si care a sustinut-o in nenumarate randuri.

Imagini Miley Cyrus

Serialul de desene animate a avut foarte mare succes printe miile de copii care il urmareau de fiecare daata cu sufletul la gura, iar din anul 2006 a fost lansata si o coloana sonora a acestuia.

Primul album al lui Miley Cyrus a fost intitulat ” Meet Miley Cyrus ” fiind in premiera ascultat pe 23 iulie 2007 atunci cand aceasta a interpretat hit-ul albumului ” See You Again ” . A sustinut un turneu mondial ” Best of Both Worlds Tour ” si s-a realizat si un film pe baza acestuia.

Foto Miley Cyrus

A fost nominalizata la Globul de Aur datorita inregistrarii piesei ” I Thought I lost You ” din coloana sonora a filmului cu John Travolta. Totodata, ea a fost actitra filmului Hannah Montana: The movie , un film in care Hannah Montana isi arata adevarata identitate, cea de simpla fata. Dupa ce aceasta se intampla, ea tine primul sau concert in fata a sute de oameni, in calitate de Miley Cyrus si n-o sa mai exista Hannah Montana, astfel realizandu-se sfarsitul personajului.

Ce parere ai despre aceste poze si imagini cu Miley Cyrus ?