Jocuri zuma – Cel mai atractiv joc cu bile

Pentru cei mai multi dintre noi, trecerea timpului reprezinta atuul principal in fiecare zi. Ne dorim cu orice pret ca timpul de la munca sa treaca foarte repede sau sa avem parte de o activitate ce sa ne solicite si in acelasi timp sa fie atragatoare si distractiva. Va recomandam sa instalati cat mai repede posibil sau sa apelati la versiune online ale jocului zuma.

Acesta este un joc cu bile, distribuit pe nivele din ce in ce mai dificile. In cazul in care doriti sa intrati in posesia acestui joc, va scoate in evidenta ca beneficiati de o gama vasta de jocuri zuma in acelasi pachet. Zuma a devenit unul dintre cele mai populare jocuri online din ultimul an, fapt pentru care justifica calitatea si atractia emanata de acest joc.

Desi majoritatea site-urilor de profil beneficiaza de o gama variata de jocuri cu bile, Zuma se afla in topul preferintelor romanilor in ultimul an.

Cum se joaca Zuma ?

In fiecare runda a jocului gasiti un nou circuit prin care un rand de bile cu diverse culori se aproprie de o gaura. Dumneavoastra puteti controla o broscuta ce scuipa bile colorate. Pentru a termina runda trebuie sa plasati bilele oferite de broscuta in randul celor din circuit pentru a distruge cat mai multe combinatii posibile.

Atunci cand toate bilele din circuit au disparut, runda poate fi considerata terminata. Iar mai apoi este schimbat in fiecare runda circuitul bilelor si culoarea acestora. Pe durata jocului beneficiati de bombe si diverse aplicatii ce va ajuta sa distrugeti cat mai multe bile colorate. Acestea fiind spuse va oferim posibilitatea de a descoperi chiar dumneavoastra acest joc !