Castigatorul concursului Romanii au talent din sezonul 2

Buna ziua tuturor, nu trebuie sa ne grabim inca nu e vineri 11 mai 2012, ziua in care o sa aflam castigatorul concursului Romanii au talent sezonul 2.

Cu siguranta sunt 2 favoriti dupa parerea mea, Show a la Krem si Cristian Gog. Sa fie oare magia mai puternica decat impactul publicului, sa avem parte de un numar de magie special incat votul publicului sa se indrepte catre Cristian ? Momentan nu putem oferi raspunsul acestei intrebari.

Chiar daca Krem este pe lista preferatilor lui Andi Moisescu, nici Cristian nu a fost exclus din laudele acestui frumos concurs. Cu siguranta si ceilalti concurenti sunt foarte talentati, dar dupa parerea si a altora marea finala va fi disputata intre Krem si Cristian Gog.

Voi cine doriti sa castige concursul Romanii au talent sezonul 2 ? Asteptam cat mai multe pareri si opinii despre acest duel.

PS : O sa revenim cu numele castigatorului imediat dupa terminarea concursului, suntem nerabdatori ( cel putin eu ) sa vedem din nou cei mai talentati romani din acest  sezon ai concursului Romanii au talent prezentat in exclusivitate de PRO TV.