Nunta Cristi Borcea si Alina Vidican – Poze, imagini si Video

Nunta Cristi Borcea si Alina Vidican – Poze, imagini si Video

In acest an am avut parte de foarte multe divorturi, Monica Columbeanu si Irinel, Oana Zavoranu si Pepe, dar iata ca avem si o nunta ca in poveste. Nunta dintre Cristi Borcea si Alina Vidican a fost pe primele pagini ale ziarelor pentru foarte mult timp. Se discuta intens despre ce rochie o sa poarte Alina in aceasta zi minunata si domnul Cristi Borcea cum o sa arate in costumul sau foarte elegant.

Nunta dintre Cristi Borcea si Alina Vidican este unul dintre cele mai dezbatute in utima perioada deoarece domnul Borcea este unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania si unul dintre principalii actionari la Dinamo.

Multumita posturilor de sport din Romania, domnul Borcea s-a bucurat mereu de o “publicitate” gratuita pe posturile TV. De aceaa nunta sa este preluata de aproape toate ziarele si posturile TV. Iata ca acum va prezentam o mica parte de la nunta lui Cristi Borcea si a Alinei Vidican.

Cristi Borcea & Alina Vidican – VIDEO

Aceasta a fost fastuoasa sa nunta cu peste 600 de invitati iar meniul de peste 600 Euro. Chiar daca cei doi miri au dorit ca totul sa fie perfect, singurul lucru care nu a decurs asa cum trebuie a fost momentul cand cineva a calcat-o pe Alina pe rochie.

Momentan nu dispunem de imagini si poze cu Cristi Borcea si Alina Vidican fara protectia dreptului de autor, dar o sa revenim asupra articolului si o sa adaugam si imaginile pe care d-vs doriti sa le vedeti.

In acest moment astept parerile d-vs despre  aceasta nunta a lui Cristi si Alina ? Voi ce parere aveti despre rochia Alinei dar despre costumul lui Borcea ?