Mesaje si SMS care te fac sa plangi

Cand persoana iubita nu este langa tine si vrei sa ii impartasesti sentimentele pe care le simti in acel moment, cea mai buna metoda este scrierea unui mesaj de dragoste.

Mesajele de dragoste pot fi transmise printr-o scrisoare, ornamentata frumos, parfumata, pentru un aer cat mai romantic, printr-un simplu e-mail de dragoste sau SMS de dragoste.

Aceste mesaje te pot sensibiliza mai mult sau mai putin. Pentru a va impresiona partenerul/partenera, am facut o lista cu cele mai frumoase  Mesaje si SMS care te fac sa plangi.

Pentru cei neinspirati, echipa vena.ro vine in ajutorul vostru cu mesaje si sms care te fac sa plangi pe care le poti folosi ca status pe retele de socializare sau oriunde doriti.

Top 20 Mesaje si SMS care te fac sa plangi

1. In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. – Paulo Coelho

2. Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste.

3. Sa nu plangi niciodata dupa ceva ce te face sa plangi…doar atunci cand ai pierdut ceva frumos merita sa versi lacrimi de parere de rau.

4. Pentru lume sunt doar cineva…dar pentru cineva sunt lumea toata.

5. Oricine poate fi politicos cu un rege. Trebuie insa, sa fi un om deosebit pentru a fi politicos cu cersetorii.

6. Trista dar vie…si cea din urma conteaza.

7. Daca noi nu ne facem viata frumoasa nimeni nu ne-o face.Sunt fericita

8. Ne-am cunoaste mai bine intre noi daca nu am incerca mereu sa ne situam pe picior de superioritate unii fata de altii

9. Fii bun mai ales cu oamenii rai…ei au cea mai mare nevoie de bunatate.

10. Nu cauta sa fi un om de succes ci un om de valoare.

11. Dragostea e ca un zambet.Niciodata nu are valoare daca nu o daruiesti.

12. Plangem nenorocirile dusmanilor nostri mai degraba din orgoliu decat din bunatate; spre a-i face sa simta ca stam deasupra lor, le dam semne de mila.

13. Ce minunat e ca nimeni nu trebuie sa astepte cand vrea sa inceapa sa faca lumea un loc mai bun.

14. Iubirea nu inseamna sa-l iubesti pe cel de langa tine ci, iubirea inseamna sa-l simti pe cel de departe…aproape de tine. Departarile sunt importante pentru cei ce se iubesc, pentru ca iubirea adevarata se exprima printr-un singur sentiment: DORUL!

15. Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.Am invatat ca indiferent cat de mult suferi…Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

16. Exista o forma de fericire care consta strict in absenta nefericirii. E ceea ce se vede si in panzele impresionistilor unde lumina amiezii dematerializeaza parca totul si face ca, din vesnicie , sa conteze doar clipa.

17. Cineva care iubeste nu are nevoie de un pretext sau o sarbatoare pentru a face persoana iubita fericita.Pt el/ea orice zi este speciala si fiecare clipa este o sarbatoare.

18. Fericirea nu este o destinatie, nu exista un moment, un punct al fericirii de atins. Adevarata fericire consta in optimism

19. Cea mai mare suferinta sau dezamagire ti-o pot provoca pers dragi sau prietenii pentru ca de la ei te astepti mai putin
O “pace” continua nu iti va mai aduce niciodata zambetul pe buze.insa dupa ce ai vazut atrocitatile”razboiului” pana si un simplu si banal rasarit de soare iti va umple sufletul de bucurie!

20. Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit ca te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine.

Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund vino repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.