iTunes Music Store in Romania – Se vand MANELE !?

iTunes Music Store in Romania – Se vand MANELE !?

Sa fie oare cea mai urata veste primita pe ziua de azi, o sa auda si restul Europei ” sa moara dusmani mei ” si toate aceste fraze extrem de cunoscute in Romanica !? Nici nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang.

Uneori realizez ca pirateria era mai buna decat iTunes in Romania, si stiti de ce ? Pentru ca manelele erau descarcate si ascultate doar pe teritoriul tarii noastre.  Nu ma mira faptul ca toti artistii ce interpreteaza acest gen muzical doresc sa aibe profit peste noapte, dar stau si ma gandesc cam care va fi numarul de melodii adaugat pe iTunes avand in vedere faptul ca fiecare interpret are sute de compozitii !?

Cam multe intrebari fara raspuns, de aceea stim ca timpul le va rezulva pe toate :P. Va multumim pentru timpul acordat, si pana data viitoare va recomandam descarcare usoara de manele pe iTunes.

Acum daca imi pot permite sa fac o gluma : Cei care achizitioneaza un album sau o anumita melodie, cand fac plata scriu fara numar :)) !? Sper ca nu a fost prea nasoala gluma si ca nu va fi nevoie sa aflu raspunsul vreodata.

Pentru a primi alte articole tampite ca acesta va rugam sa va abonati la newslatter-ul nostru gratuit, si inca o data fara numar pe iTunes :))