iPhone 5S si iPhone 5C, cateva informatii dupa de lansare

Dupa Samsung si Sony, Apple isi va lansa urmatoarea generatie de smartphone-uri, atat de asteptata de public. Desi compania nu a anuntat oficial ceea ce va dezvalui pe 10 septembrie, este de asteptat lansarea urmatoarei generatii de iPhone, neoficial denumit iPhone 5S, precum si debutul unui iPhone din gama de mijloc, iPhone 5C. Dintr-o serie de imagini si zvonuri neoficiale se poate deduce cam ce se asteapta sa includa noile iPhone-uri.

Apple iPhone 5S se asteapta sa aiba un display cu un numar dublu de pixeli decat generatia curenta, precum si un processor quad-core. Telefonul se presupune ca va adopta designul iPad mini, avand o forma mai subtire. Daca presupusele fotografii sunt adevarate, Apple iPhone 5S va veni cu un blit dual LED. Bateria de la iPhone 5S se asteapta de asemenea sa aiba o capacitate mai mare comparata cu bateria de la iPhone 5.

Telefonul se presupune a avea si un scanner de amprenta. iPhone 5S se zvoneste ca va veni in patru culori : alb, gold, slate si graphite
Daca dam crezare zvonurilor, C-ul din iPhone 5C vine de la “color”, acesta vine in culorile alb, roz, galben, albastru si verde.

Aceasta este o versiune mai ieftina iPhone, ce va avea o carcasa de plastic. Cele cinci sau sase culori vin sa diferentieze modelul 5C de modele traditionale mai scumpe iPhone ce erau in alb si negru. iPhone 5S cat si iPhone 5C se presupune a fi lansat pe 20 septembrie.