Perle la Bac 2011 – Sesiunea de toamna

Perle la Bac 2011 – Sesiunea de toamna

Dupa cum bine stiti la orice examen de bacalaureat putem gasi si multe perle, chiar daca acum in toamna, rezultatele la bac au fost  mult mai bune decat cele de la prima sesiune au existat multe persoane ce au facut greseli catastrofale. Poate nu doar simple greseli de exprimare dar si greseli in gandire.

Dupa cum bine stiti cei care au sustinut proba de bacalaureat au avut sa dea acest examen si la limba si literatura romania, acum o sa va facem cateva exemple cu perle la bac 2011.

Voi ce parere aveti despre ce sustine un liceean din bucuresti : “Dor nam, ca nu stiu cei aia, dar cand ma doare ceva multi prieteni e prezenti la mine, sa majute cu ce pot fiecare. Astia da prieteni fara chestii de dor.” Eu cred ca e destul de amuzant dar totusi nu va puteti imagina care sunt si urmatoarele perle la bacalaureat – sesiunea de toana 2011.

Un alt elev ne spune ca : ”Uite cum sta chestia asta pentru mine: cand am bani n-am dor si gagica-i colea langa mine. Spui cinstit.”  O fi si el indragostit sau cine stie, important e ca am descoperit cateva perle la bacalaureat – sesiunea de toamna 2011.

Daca stiti alte perle scrise la bacalaureatul din 2011 sesiunea de toamna va rugam sa ne lasati un comentariu ce sa contina aceste perle. Nu uita sa apesi butonul like si +1 pentru a distribuit tuturor prietenilor tai din site-urile de socializare acest articol, iar daca doresti sa primesti pe mail ultimele articole atunci trebuie sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru.