Iphone 5 – Aplicatii si informatii gratis

Acum cateva zile am citit ceva informatii despre acest nou telefon. Pot sa zic ca este singurul telefon care il astept de ceva timp, de aceea informatiile despre IPhone 5 sunt foarte pretioase pentru mine. Am vazut o lista cu aplicatii pentru Iphone 5 dar deocamdata aceasta nu poate fi publicata deoarece aparitia telefonului inca nu este sigura.

Se zvoneste ca in America Iphone 5 ar aparea pe data de 5 Septembrie si in Europa pe data 5 Octombrie, dar aceste informatii nu sunt inca sigure. Pretul inca nu a fost stabilit de cei da la Apple dar totusi asteptarile cred ca sunt prea mari de aceasta data.

Daca esti curios despre ceva detalii iata ca am pregatit pentru tine ceva informatii despre Iphone 5:

– un ecran mai mare de 4 inch, mai subtire si mai usor, cu o rezolutie mai buna, complet transparent, potrivit unor surse, care la punerea in functiune va afisa 3D cunoscutele iconite, touchscreen mult mai sensibil la atingere si mai eficient
– camera de 8 MP
– tehnologie 4G
– tastatura glisanta
– o baterie cu durata de viata foarte lunga
– antena interna
– 2 GB de RAM
– USB 3.0

Acestea sunt cateva detalii despre noul Iphone 5. In curand oi sa venim cu o galerie foto,imagini si poze cu noul  gadget Apple – Iphone 5.

Acum am tot discutat dar va intreb pe voi ce parere aveti despre acest telefon. Oare incasarile o sa fie mai mari sau mai mici decat la Iphone 4 sau Iphone 3. Desi cei de la Apple au scos pe piata pana acum doar 2  modele de telefoane, acestia se bucura de un succes enorm. Aproape 20 din piata mondiala detine un asemenea telefon.

Sper cu bucurie ca Iphone 5 sa contine multe lucruri noi, aplicatii dar si multe altele. Astept cu nerabdare nou Iphone 5.