iPhone 5S pret in Romania

Odata cu lansarea noului iPhone 5S va fi desemnata a 7-a editie din gama iPhone realizate de catre compania Apple. Noul model de iPhone va fi lansat in luna septembrie a acestui an, iar specialistii ne anunta ca este foarte probabil ca acesta sa fie foarte asemanator ca design cu actualul iPhone 5.

Upgrade-urile vor avea loc probabil in sectorul hardware fiind dotat cu un procesor mult mai puternic. De asemenea, este de asteptat ca iPhone 5S sa fie distribuit impreuna cu noul sistem de operare iOS 7, care in prezent este disponibil doar in versiunea Beta.

Ce pret va avea noul iPhone 5S in Roamnia?

Cu siguranta se va mentine acelasi pret pe care l-a avut si iPhone 5 in primele luni si anume 729 € – 16 Gb, 839 € – 32 GB si 949 € – 64 GB. Apple ne-a obisnuit sa introduca versiuni noi de smartphone-uri la preturi asemanatoare cu modelele anterioare, insa de aceasta data ne putem astepta la o usoara reduce cuprinsa intre 5 – 7 %. Totodata, exista zvonuri despre faptul ca Apple va scoate de pe piata anume modele mai vechi cum ar fi iPhone 3 sau iPhone 3G.

Cand va fi data de lansare pentru noul iPhone 5S ?

Data de lansare a noul smartphone iPhone 5S va fi pe data de 10 septembrie 2013, moment in care va fi prezenta si presa invitata de compania Apple. Insa, va fi disponibil pentru achizitionare pe data de 20 a lunii.

De asemenea, odata cu lansarea modelului iPhone 5S, va fi lansat si modelul ieftin sau economic si anume iPhone 5C care se preconizeaza sa aiba aceleasi caracteristici hardware asemenatoare cu iPhone 5, insa va avea o carcasa din fibra de carbon colorata, fapt pentru care pretul acestuia scade foarte mult pana la 300 – 350 de dolari.

In ce culori va fi disponibil iPhone 5S?

Asa cum ne-au obisnuit, iPhone 5S va fi disponibil in 2 culori si anume alb si negru. In ceea ce priveste designerul, acesta va avea o forma asemanatoare cu iPhone 5 – ecran de 4″ si o forma alungita de pana la 12,3 cm.

Caracteristici tehnice iPhone 5S

Avand in vedere informatiile care s-au scurs pana la ora actuala, iPhone 5S va avea probabil un procesor mult mai puternic, un chip A7, o baterie mult mai puterica si o camera de pana la 12 MP cu blit posterior cu dual-LED. De asemenea, este foarte probabil ca acesta sa fie dotat si cu un cititor de amprente, amplasat pe butonul de Home.

Ce sistem de operare va folosi noul iPhone 5S ?

Se pare ca noul model de iPhone va fi dotat cu un sistem de operare iOS 7 care va fi lansat odata cu noul iPhone 5S, avand in vedere ca la ora actuala este disponibil doar in versiunea Beta.

Cumpara acum noul iPhone 5S la un pret foarte avantajos in Romania!